1 entry daha
  • gönül isterdi ki, bu başlığı kapatayım, iyi kötü bişi yazmaya geleni sopayla kovalayayım.
    lakin pek mümkün değil tabi. ne sözlük buna müsade eder, ne de ileride keşfedildikçe olacakları engelleyebilirim. zaten geç bile kalmışım.

    ilk görüşte aşktı benimki. bir şarkısını dinledim, hayatım değişti destekli.
    kendisinin, dünya üzerindeki en güzel sesli ve yetenekli vokallerden biri olduğunu hiç çekinmeden iddia edebilirim.

    wikipedia'nın dediğine göre, kate bush'u ve en sevdiği grup olan the white stripes'i dinleyerek büyümüş. öğretmenleri tarafından şarkı söylemeye teşvik edildiğinden beri, bir daha bundan vazgeçememiş. ailesinin de müziğe olan sevgisiyle babası sayesinde love, the incredible string band, the smiths, the velvet underground, annesinden dolayı da tom jones, the monkees gibi isimleri dinlemiş ve vokal tarzının gelişmesinde bu sanatçıların etkilerinin de olduğuna inanıyormuş.

    şimdilerde florence and the machine ismi altında, grubuyla albüm hazırlıkları yaparken, bir yandan çeşitli single'lar ve cover şarkılarla ismini duyuruyor. çok eski isimlerin ve cold war kids gibi taze grupların şarkılarını florence yorumuyla dinlemenin ayrı bir lezzet verdiğini söylemeliyim.

    tam bir kadın. sesi de kendi de büyüleyici.
    düşmana kendi eliyle cephane vermekten başka bişi değil, şu kaydı kaç kere izlediğimi biliyor musun sözlük;
    http://www.youtube.com/watch?v=m5zoxf3g6u8

    o kadar güzel söyle, birbirinden seksi hareketler yap, coştukça çoş, sonunda da o sevimli utangaç halinle teşekkür et. yazık değil mi lan bana. erittin, bitirdin beni.

    ya şuna ne demeli, yok böyle bir park ortası performans;
    http://www.youtube.com/watch?v=wvmfbfzkvby

    çok sevdim be abi.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap