39 entry daha
  • meger "cocuklar, benim icin sizi tek tek tanimak, adlarinizi bilmek cok onemli. bu nedenle, itiraz edenlerinizi azade tutmak kaydiyla, tek tek resimlerinizi cekmek istiyorum" derseniz, sinifta hakimiyet kurmayi soyle birakiyorum, galaksinin anahtarlarini teslim ediyorlarmis ulan! resmen ilk dersten pati verdiler, ben bilsem bunun azizligini, gecen donem de yapardim.

    "ikili gruplara ayrilin, birbiriniz hakkinda bilgi toplayin ve sirayla birbirinizi tanitin" gibi bir ice breaker aktivite var. ice breaker- cek it aut brada! hah, iste o aktivite sirasinda tanitilanin resmini cekiyorsunuz. acik soyluyorum, hayatim boyunca bir daha elli tane 18-20 yas genciyle bu kadar eglenceli dakikalar yasayacagimi sanmam. kendini cinsel titresimde unutanlari azade tutarim, siz yasarsiniz koclar, bu net. de, "ayy bir saniye hazir degilim" deyip, yutkunup "ayy tamam simdi cekin sanirim hazirim" diyen mi ararsin, victory isareti yapanlar mi, dilini cikartip gozlerini $a$i yapanlar mi, dans edenler, yanindakinin gobeginde tempo tutanlar mi, eglenceye doyduk yemin ediyorum. benim universitede isim yok, anaokulunda psikologluga geri donmem lazim, gittikce buna ayiyorum cidden.

    adlari, okuldaki yillari, bolumleri disinda bir de "kendinizle ilgili iki ilginc sey soyleyin" kismindaysa, gordum ki amerikalilara ders anlatma konusunda "karsinda bir kilo biftek var gibi dusun" soylemlerinin hepsi yalan dolanmis. aralarinda dj'inden snowboard'cusuna, basketcisinden kriketcisine, ahcisindan ressamina, modern danscisindan tiyatrocusuna cevherler olmasi bir yana, haklarindaki ilginc seylere "sahane patchwork yaparim/ kizlar bana genelde hayir diyemez/ insanlari tanidikca kopegimi daha cok seviyorum/ daha uzun olmak isterdim/ populer kulture ait her seyden nefret ediyorum gibi seyler soylemeleri beni benden aldi. isin tum geyigi bir yana, hayatimda yaptigim hicbir isten bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum, damardan serotonin basmis gibiyim, ve gozleri parlayan her bir kuzuyu tek tek alip bagrima basmak istiyorum.

    da, bu sevgimi ilk ders oncesi heyecandan sindirim sistemi aktivasyonu ve tuvalete gidis sonrasi pantolonumun fermuarini acik unutmamla taclandirmam muhtesem oldu. en onde oturanlardan matt, jeff ve brian, sizlerden ozur diliyorum; evet, belki sizleri ilk dersten kitledim, ki resimlerinizde de bu far tutulmus geyik ifadelerinizden belli. ama bir sure sonra kendinize gelip aranizda gulmeye baslamaniz hic hos olmadigi gibi, zannettiginiz gibi yun don giymiyorum, o gordugunuz dize kadar olan pantolonumsu bir seydi bir kere. adriana bile olsa, saniyor musunuz ki -15 derecede victoria's takilacak? takiliyorsa da boyle adriana'nin allah cezasini versin be!
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap