• özellikle türkiye'nin etki alanı haritasıyla dikkat çeken rapor. maşallah dünyanın yarısı etki alanımıza giriyor 2050'de. raporun önemli bir kısmı da türkiye'nin 2050'de sahip olacağı korkunç silahlarla ilgili. şimdi bunlara bakalım:

    - adnan aybaba robotları: türkiye'nin ortadoğu'da hakimiyetini sağlamlaştırması için üreteceği bir robot serisi. düşmana sürekli "bu nasıl iş abi? anlamadım... yanlış mıyım hayri abi?" diyerek panik atak krizlerine ve apandisit patlamasına yol açıyor.

    - teoman arkadançekenvurucuları: arkası dönük bir şekilde düşman hattına yollanan teoman arkadançekenvurucuları kendisini arkadan çeken herkese her mesafeden vuruyor. alkolle çalışıyor.

    - konvansiyonel fatih ürek dudakları: fatih ürek'in dudakları model alınarak üretilen bu silahın işleyişi son derece basit: işgal etmek istediğiniz ülkeyi yiyorsunuz.

    - berdan mardini çenesi taktik silahı: ele geçirilecek bölgeye berdan mardini'yi gönderiyorsunuz. düşman kuvvetleri "anaa çeneye bak lan" diye berdan mardini'nin etrafında toplanırken, siz arkadan dolaşıp bölgeyi ele geçiriyorsunuz.

    - ibrahim üzülmez-sabri sarıoğlu sınır devriye ekibi: ırak-suriye sınır çizgisinde ibrahim üzülmez ve sabri sarıoğlu tekniğine sahip çeşitli robotlar var. bunlar sınır boyunca koşarken, bu koşuların ne işe yaradığını düşünen yabancı güçler paralize olacak.

    beşbinyıl sonra gelen edit: bu başlığı ben açmamıştım valla.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap