• konusu sadece aşk olmayan bir nicole krauss romanı. kitabın arka kapağında şunlar yer alıyor:
    leo gursky, her akşam üst kattaki komşusuna, hâlâ hayatta olduğunu belli etmek için radyatörüne vurarak, starbucks'taki süt tezgahında dikkatleri üzerine çekerek, yaşamdan biraz daha zaman çalmaya çalışıyor. ama hayat her zaman böyle değildi: altmış yıl önce, doğduğu polonya'da, leo âşık oldu ve bir kitap yazdı. kendisi bilmemesine rağmen, o kitap da kurtuldu: okyanusları ve kuşakları aşarak hayatları değiştirdi.

    on dört yaşındaki alma, adını kitaptaki bir karakterden almıştı. bir yandan erkek kardeşi kuş (kendini mesih sanıyordu) ile uğraşıp, bir yandan da vahşi doğada hayatta kalma yolları adlı kitabını yazan alma, son derece meşguldü. ama günün birinde posta kutusunda gizemli bir mektup bularak, adının kaynağını bulmak ve ailesini kurtarmak için bir maceranın içine atıldı.
    bu sıra dışı yeni romanında nicole krauss son zamanlardaki kurgu romanların en unutulmaz ve en etkileyici karakterlerinden bazılarını yarattı. kahkaha, tutku ve etkileyici hayal gücüyle, aşkın tarihi krauss'un kendi kuşağının en önemli yazarlarından biri olduğunu kanıtlıyor.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap