21 entry daha
  • kesinlikle dahil olduğum grup. 3 yaşındaki oğlumla her gün birlikte yatıyoruz, sabah 5te otomatik olarak birlikte kalkıyoruz, akşam yemeklerini birlikte yiyoruz, mümkün olduğunca birlikte tatile gidiyoruz, yürüyüşe birlikte çıkıyoruz...
    bir hayvanın, bir canlının sorumluluğunu üstlenmeyi beceremeyecek bir kişiliğin aşağılamak için kurduğu bir cümle aslında ama kendisi bana gerçekten ne kadar şanslı biri olduğumu hissettirdi demin, sağ olsun. zira dünyada insana en sadık canlıyı sevemeyen ve ona bakmayı mallık olarak gören birisinin bir insanı da gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. öyle gelmiş,öyle gidecek biri olduğunun bir göstergesi daha bu söz. sanki köpek bakmak zenginlerin kendilerini tatmin etmek için yaptıkları eylem..
    lan senin köpek diyerek aşağıladığın o canlı var ya, o her sabah beni okula giderken şirin şirin kuyruk sallayarak uğurluyor, eve gelirken ıslık çaldığımda balkona koşup sevimli sevimli koşturuyor, hasta olduğumda üzülüp yanımda bekliyor, cüssesinin iki katı köpek bana hırladı diye kendi çapında beni korumaya çalışıyor, ben üzgünsem arkadaşlarımdan erken o anlıyor, maymunluklr yapıyor, iki gün evde olmayacaksam dolaptan kazağımı çekip onun üstünde uyuyor, dışarıda başka bir köpek sevdiysem kokusunu alıp kıskanıyor, trip atıyor.. ben neden kafalarında türlü tilkilikler geçen, entrika peşinde koşturup sadece kendi çıkarlarını gözeten insan denen bencil yaratığa kendi değerli zaman ve emeğimi ayırayım ki o zaman? sen de ülkene bu kadar sadık ol, onu bu kadar sev, sonra canımı ye.

    edit: götüme girebilirmiş eski hali.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap