7 entry daha
  • şimdilerde 2.3.6 versiyonu günceldir. bir çok dünya devi firmanın kullandığı en develop denilebilecek cms sistemlerindendir. null ve crackli versiyonu warez sitelerde yayınlanmaktadır ki, nulleyen zat-ı muhteremlerin bıraktığı açıktan, çoluk çoçuk dalarak, "hackledik, ahaha" diyerek, bir de üzerine sagopa kajmer giydirmektedir. aleme madara etme potansiyeli yüksektir.

    kullanıcı arayüzü açısından düşünüldüğünde,
    kullanıcıya başlık açmak, anket yayınlamak, comment girmek gibi sıradan özelliklerin yanı sıra bir çok arayüzü de sunar. avatar, online msn, shoutbox, blog oluşturma, online oyun oynama, "dürtmek" dediğimiz mimik gönderme vs. gibi bir çok interaktif olanak sunmaktadır. shoutcast radyolara dinleme alternatiflerinden, sohbet odalarına kadar bir çok içeriği kullanıcı rahatça kullanabilmektedir.

    moderasyon arayüzü açısından düşünüldüğünde,
    kullanıcı kısa süreli bir başlığı görmesini engelleme, uyarı sistemi, karma sistemi, anketlere yönetebilme, kullanıcı uzaklaştırma, kabul vs. bir çok seçeneği aynı anda ve yönetimi kolay panellerle sunmaktadır. -2.3.6 versiyonunda yüksek buglar kalp çarpıntısı yaptırır o ayrı-

    admin arayüzü açısından düşünüldüğünde,
    aklınıza gelebilecek tüm dosyaları chmod 777 yapıldığı takdirde düzeltme, değiştirme, ekleme özelliğini bu panelden rahatça gerçekleştirebiliyorsunuz. aynı anda css içeriğini, grafiklerini, style gibi bir çok özelliği düzeltme şansına sahip olabiliyorsunuz. bir adminin aklına gelebilecek tüm izinleri düzenleme ve değiştirme aynı panelden gerçekleştirilmektedir. kolayca kullanıcıyı kabul ve siktir çekme özelliği sunuyor.

    şimdilerde yayınlamayı planladıkları 3.0.0 versiyonları özellikle yabancı bilişim medyasında merakla gözlenmektedir. türkiye bundan bir haber iken warez anlamında bile rus sitelerinden içerik çekiliyor. bu sistem geliştirilebilir de, lisans alan ile almayanı daha kolay ayıplamaları şarttır. bilinçli kullanıcıya doğru hizmet vermek, türkiye desteğini sunmak -bilmiyorum ne kadar karşılığını alır, ancak denemekte fayda var- gelişimine önemli ölçüde fayda sağlayacaktır. free forumlara abanıp, durduk yere çakma hackerlar türetmeyiz en azından.

    *
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap