2 entry daha
  • türkiye de de kullanılan bu pisuvarların içinin tam orta yerinde büyükçe harflerle "susuz pisuvar" yazar. bu yazının hemen altında da yılda bilmem kaç kişinin bilmem ne için kullandığı su kadar tasarruf ettirir gibisinden istatistiki karşılaştırmalar yazar.
    bunlardan birini ilk istanbul metrocity de gördüğümde tecrübe ederken "susuz pisuvarmı olur lan" dedim. tecrübeyi yaşama esnasında sağına soluna baktım hakkatten su akacağı bir yeri yok. "olm susuz pisuvarda ne var ki, suyu akmayan pisuvara susuz pisuvar denir, ne ki yani bu şimdi" dedim. ama saniyeler geçtikçe standart suyu akmayan pisuvarlardan farkı olduğunu farkettim. iç yüzeyinin malzemesi ve açısal şekli itibari ile sıvıyı yüzeyinden süratlice deliklerine indirip yüzeyinin en az ıslak kalmasını sağlıyor. illa bir eksisini bulmak için "lan ne kadarda az ıslak kalmayı becersede sonuçta az ıslaklıkta koku yapar dedim". ancak mevcut ortam ve işim bittikten sonra ki hali de gayet hijyenik koktuğundan bu sözümü de geri aldım.
    efendim özet olarak umumi yerler için gayet hijyenik ve tasarruflu bir çözüm diyoruz. ben denedim beğendim, klozeti çıksın onuda deniycem.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap