• en üst katta yaşayan ve karısı ve kızı zihinsel özürlü olan emekli amcanın onları hastaneye yatırmaması sonucunda yaşananlardır:

    kızın her gün sabah ezanından sonra apartman boşluğuna doğru yüksek sesle ve aklına gelen herrr şeyi tekrar ederek bağırması. misal: "sonradan görme bunlar sonradan dan dan dan" ...... yatıya kalan arkadaşlarım korkudan fırlayaran uyandıklarında durumu açıklamaya çalışmak...

    alt katlarindaki yaşli çift bayramda ona bahşiş vermedi diye balkonlarindaki saksilara üst kattan kizgin yağ dökmesi...

    3-4 gün boyunca annemin gün içinde diktiği çiçekleri sabahın köründe kalkıp çaktırmadan sökmeleri ve tabii inkar etmeleri. üniversite mezunu annem ve babamın sinirden çıldırıp bir sabah erketeye yatmaları ve ana-kızı çiçekleri yolarken suçüstü yapmaları. zihinsel özürlü insanlara el kaldıramayacağından, babamın delirip kendi diktiği ağacı kırması, akabinde belini incitmesi...

    2 çocuklu aşşağılık kapıcının kızı 2 kere hamile bırakması!! yönetici olan babasının bu duruma ses çıkarmadığı gibi kapıcıyı kovmaması!! kapıcı ennn sonunda atılıp apartmandan ayrılırken, kızın balkonundan ağlayarak "recebiiim" diye bağırması, bu esnada kapıcının karısının "oooh çatla da patla" hareketi yapması!!!

    yöneticiliği elinden alınan bu allahlık amcanın, apartmana yeni kazan alınmasını engellemeye çalışması, en sonunda kazan alınınca yeni kazanı sabote etmesi.

    başkası anlatsa inanmayacağım ancak yaşanmış olaylardır.

    edit: allaha çooook şükür artık o apartmanda oturmuyoruz.
459 entry daha
hesabın var mı? giriş yap