9 entry daha
  • son zamlarla beraber fiyatı 4000 tl sınırına dayanmış (hatta alım satımıyla geçmiş) commuter. ön grenajının genişliği ile sürücüsüne daha büyük bir motor sürüyormuş hissi veren bu motosikletin performansı, aslında yamaha ybr 125 den (cbf 1 beygir daha güçlü, 20 kg daha agır) kaydadeger ölçüde farklı degildir. ikisi de maksimum 120km/s a ıkına ıkına anlık olarak ulaşabilmektedir ki zaten segment normali de budur.

    yurt dışında daha donanımlı olarak honda unicorn adı altında satılsa da ülkemize gelen modeller birkaç önemli donanımdan yoksundur. (yurt dışı sitelerde 14 beygirlik modellerin de lafı geciyor, belki enjeksiyon/karbürator farkıdır)

    honda, kick start koymayarak üst sınıf motosiklet muamelesi yaptıgı bu motosikletin farlarını akü yerine neden gidip de mopedlerde oldugu gibi doğrudan dinamoya bağladı anlamak güç. bu yüzden farların ve stopların parlaklığı motor devrine gore degişmekte, bu da sürücü güvenliğini tehlikeye sokmakta.

    ekleme: motosiklet forumlarında yağ kaçağı şikayetleri var. fakat yine aynı forumlarda yamaha ybr 125 ten daha torklu bir makine sürüyormuş hissiyatını verdiği de söylenmekte.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap