16 entry daha
  • ozan ipek'i bursaspor'a vermesine ragmen, belediye baskani ile kulup baskani cezaevine girip cikmasina ragmen formundan ve hedefinden bir sey kaybetmeyen izmir takimi.

    yukselme grubunun ilk yarisinda

    van belediyespor, (5.sirada)
    tarsus idman yurdu, (3.sirada)
    tokatspor ve (4.sirada)
    diyarbakir diskispor (10.sirada)

    gibi deplasmanlara giden ve onumuzdeki hafta mersin idman yurdu (2.sirada) deplasmanina gidecek olan bucaspor bu maci kaybettigi takdirde bile ligin ilk yarisini ikinci sirada tamamlayacak.

    geriye corumspor, eyupspor, beykoz 1908 ve korfez belediyespor gibi daha yakin deplasmanlar kalacak. kendi sahasinda oynadigi tum maclari kazandigindan ligin ikinci yarisinda bir surpriz olmazsa bank asya birinci lige cikacak ilk takim olmamasi isten bile degil su durumda...

    2008-2009 itibariyle ideal kadrosu su sekildedir:

    1- cenk tekelioglu: yasini basini almis iyi bir kaleci. fazla soze hacet yok.
    2- izzet kaya: hakkinda baslik acilmamasina ragmen bursasporun yamulmuyorsam 1996 yilinda intertotoda cikardigi super maclarda 19 yasinda olmasina ragmen forma giymis tecrubeli sag bek.
    3- ulas meyan: bank asya birinci lig takimlarinda basariyla gorev yapmis tecrubeli defans oyuncusu.
    4- veli kizilkaya: super ligin her takiminda basariyla forma giyebilecek yapida servet cetin tipi 23 yasinda gelecek vaad eden defans oyuncusu.
    5- ramazan altintepe: bucaspor'un en cok goze batan oyuncularindan hem sag hem solda oynayabilmesi ve etkili bindirmeleriyle takimin en caliskan ve basarili oyuncularindan biri.
    6- yilmaz ozlem: mesafe tanimaksizin her yerden frikik atabilen yillarin kaptani.
    7- taner tasci: sag kanadin etkili ismi. su anda bucaspor forvet hattinin lokomotifi.
    8- erkan taskiran: ligin ilk yarisi yedek bekledikten sonra, ozan ipek'in gidisiyle forma bulan ve giydigi formanin hakkini veren basarili kanat ve forvet oyuncusu.
    9- mehmet batdal: kendisinden cok sey beklenen ama beklentileri bir turlu verememesine ragmen bol bol forma bulup goller atan umit milli oyuncu.
    10- turker demirhan: forvet hattinin en etkili isimlerinden biri. bu sezon kritik gollere imza atmistir.
    11- kenan aslanoglu: sezon basladigindan beri surekli ilk 11de yer alip alternatifi olmadigindan mecbur forma giyen takimin en zayif halkasi, forvet arkasi.

    her futbolcusunun yerini dolduracak zengin kadrosuyla sezon sonunda ipi goguslemesini diliyorum...

    edit: mersin idman yurdu'nu deplasmanda 1-0 yenerek yukselme grubunun ilk yarisini en yakin rakibinin 4 puan onunde lider tamamlayarak buyuk avantaj elde etmistir.
320 entry daha
hesabın var mı? giriş yap