8 entry daha
  • türkçesi olmayan kavram. "takılmak" denebilir gerçi ama, türk dili ve edebiyatında artık "takılma" kelimesi "gider" gibi amacından şaştığı için karşılamıyor.

    çok faydalı müessese. bir kız bir erkekle buluşuyor, aralarında bir şey yok henüz ama bir beğenmeler, bi hallenmeler mevcut diyelim. ne güzel oturup karşılıklı niyet de belli, birbirlerini yokluyorlar. anlaşamayacaklarını düşünüyorlarsa eyvallah. halbuki nedense burada böyle değil bu işler. bir randevu ayarlandı diyelim, öyle bir kasılma ki erkekte de kadında da, sanki buluştunuz ve şimdi evleneceksiniz ha ha ha, ayrıca kızım madem buluştun vermelisin falan, ne bu töbe töbe.

    türkiye'de olması imkansız. çünkü bu konsept, beğenecek misin, iyi anlaşıyor musunuz, bir yemeğe çıkın, gidip bir içki için falan filan üzerine kurulu. yani oturup bi tartın birbirinizi potansiyel var mı diye. ki imkansızlığı kılan en önemli kısmı ise bir insanın birden fazla kişiyle bunu yapabilmesi.
    bi kere bizim kızlara gelmez. "ay geçen hakkı'yla döner yemeye gittik, iki gün sonra başka kızla oradaydı böhü!" yapabilir.
    bizim erkeklere hiç gelmez, "allahın kaşarı bir de tanıştırdı herifle utanmadan!" diyebilir.

    tekrarlıyorum çok gerekli. kadın erkek ilişkilerindeki arkadaş - tanıdık - sevgili - şeytan görsün yüzünü arasındaki gri alanı dolduracak, karar vermek için gerekli zamanı tanıyacak, dolayısıyla daha sağlıklı ilişkiler, daha sağlıklı bireyler, daha sağlıklı bir toplum, nefis bir dünya yaratacak! lalalalayy!
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap