• iuhf ceza ve ceza usul hukuku anabilim dali* arastirma gorevlisi(idi). gecen hafta sinifta istifa kararini ilan etmek sureti ile ayrilmis. koca okulun pek zengin olmayan diyalog kurmaktan cekinilmemesi gereken hocalar kadrosunun bir kayip daha vermis olmasi sebebi ile uzulmemek hakikaten elde degil.

    her seyden evvel dunyalar tatlisi bir insan idi. ne tur bir olay ya da olaylar silsilesi bu gibi bir insani istifaya surukleyebilir tahmin bile edemiyorum. sinifta kesinlikle istifa etmek zorunda birakilmadim, kendi iradem ile istifa ediyorum demis. belki de kendisini istifa etmek zorunda birakan sartlar hazirlanmistir, orasi bilinmez, bilinemez.

    netice itibari ile dedektif rolunu ustlenip, her seye septik yaklasip, komplo teorileri ureterek kendi gerceklerimi yaratacak degilim. ilk olarak olaya en yuzeysel acidan bakacagim*. fakultede degerli olduguna inandigim bir insan vardi ve artik yok. kaybetmemiz ya da bize kaybettirmeleri arasinda bu bakis acisiyla bir fark goremiyorum. vasat duzeyde duyarli bir insanin bakis acisi ile bakildiginda ise bize kaybettirilmis olmasi ihtimalinin korkunclugunun farkina varmak isten bile degil.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap