767 entry daha
  • alevi dusmanligi her gecen gun tekrar tekrar tescillenen parti.

    ornek olay 1 - akp'nin istanbul il baskanligi binasi, eski bir bektasi mezarligi'nin uzerine yapilmistir. insaat devam ederken kemikler torbalara toplanip gecenin bir yarisi bilinmeyen bir yere goturulmustur. bu operasyon kamerayla belgelenmistir; ancak akp'den ses seda cikmamistir.

    ornek olay 2 - istanbul'u soymakla suclanan eurasfalt sirketinin sahibi olan "serdar kepenek", sivas katliami saniklarindan "yalcin kepenek"in kardesi. istanbul buyuksehir belediyesi'nin isfalt'i ile serdar kepenek'in eurasfalt'i da kardes, ne tesadufse. akp'den yine ses seda yok.

    ornek olay 3 - sivas katliami zanlilarindan "ihsan cakmak", 2007'de yakalanip cezaevine konmadan once uc yil boyunca istanbul buyuksehir belediyesi'ne bagli olan ulasim a.s.'de gise memuru olarak calisiyordu. akp'den yine ses seda yok; olsa sasardim zaten.

    ornek olay 4 - karacaahmet sultan kultur dernegi ve cemevi, recep tayyip erdogan'in istanbul buyuksehir belediye baskanligi doneminde yiktirildi. erdogan, yikimin hukuka uygun oldugunu savundu.

    nedense hep akp, hep istanbul ... bu hastalikli zihniyeti durdurmak icin istanbul'u bunlarin elinden kurtarmak gerekiyor.
6750 entry daha
hesabın var mı? giriş yap