9 entry daha
  • lan mevzuyu okuduğumdan beri tir tir titriyorum, yorganın altına girdim, her şeyden, herkesten şüphelenir oldum. gözümün önünden, hasbelkader karadeniz'de dağa çıksak karanlıkta enseme "huyy, sikezeğum ananiii" diye diye yapışacak nineler, parlayan gözleriyle etrafımı saracak basmalı nineler görüntüsü gitmiyor.

    lakin ilgili yorumla beraber diğerlerini okudukça hadise daha da korkunç bir hal alıyor, buyrun:

    - arkadaşlar nuh a. s döneminde insanlar 900 yıl yaşıyorlarmış yani bunda bu kadar şaşılacak ne var ki allahın hikmeti. . (bu ablayı şaşırtacak ilk insan evladına benden tam 100 bin lira. "900 yıl yaşayanlara şaşırmıyorsun da, 130 yıl yaşayana neden inanmıyorsun?" diyor. ayrıca nasrettin hoca'nın kazanını kim sikti?)

    - keşke mustafa kemal atatürk'te bu kadar yaşama şansına sahip olsaydı herşey çok güzel ve farklı olurdu. . . . (ulan behçet kemal çağlar dirilmiş, milliyet'te haber altına yorum yapıyor, bundan daha korkuncu olabilir mi?)

    - iştehayata neşeyle bakmanın karşılığı. ama şimdi nerdeee. en ufak şeyi günler boyu takar olduk. (istanbul'da şehirlerde 30-40 yaşında ikbal gürpınar'lar var)

    - walla 130 sene su zamanda olmak mucizewi. tayseme bak bee:)) neler wardr he teysede ne hıkaeler duymak ıstrdm dorusu (senin allah belanı versin)
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap