10 entry daha
  • aha adam sandler filmi hem de fantasy, family dedik, basina heyecanla oturduk ama olmadı. niye olmadi? senaryoyu okuyacak vakit mi olmadi? hadi sandler okumadi, filmde yer alan diger unlulerimiz de mi okumadi? guy pearce, lucy lawless, courteney cox... acaba "nasil olsa diger unluler okumustur" ya da "ben pek bi seye benzetemedim ama vardir bi hikmeti digerleri de oynuyorsa" diye mi dusunuldu. hadi okundu - okunmadi, film cekilirken de fark etmediniz mi "kalitesiz sanki biraz bu film hi?" diye.
    adam sandler hastasi biri olarak buyuk hayal kirikligi oldu**. normalde gayet kopa kopa izlerdim filmlerini, simdi bi
    --- spoiler saylanabilir ---
    dilini ari soktugunda sandler'in hele holo diye konusmaya basladigi sahnede koptum. bi de rob schneider'i gozler basindan beri aradigi icin, kendisini gordugumde gulumsemeye burundu surat o kadar. "you can do it!" diye bagirmasini bekledim bazi noktalarda, o da olmadi. zaten son birkac filmdir "you can do it!" temasi dahil edilmiyor adam sandler filmlerine*.
    --- spoiler saylanabilir ---
    evet cocuk filmi diye belki de olmadi, sonucta sandler ve filmleri oldukca gulunesi oluyor ama diger filmleri cocuklara yonelik filmler degildi ki. bu film yonelmeye calismis ama adam sandler repliklerinden ve sandlervari guldurme unsurlarindan uzak kalmis bu durumda da.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap