6 entry daha
  • naber okur

    bu gece seninle burada buluşmaya karar verdim.. konu ise bulunduğuuz yerin ithaf olunduğu kişi, şarap dumanı.

    çünkü seninle olan konuşmalarımı okur, yani sen de esasında bir kişi dğeilsin birden fazlasın, ama sonuçta benim için birsin, biriciksin.. neyse, seninle olan konuşmalarımın bulunduğu sitenn adresini verdim kendisine.. o anda o siteyi kim okuyor ise, okur odur, kalkıp da beni gizli sırlarını paylaşmakla suçlama.. zaten sır varsa da benimdir..

    neyse okur,

    gördüm ki.. yazdığım kelimeler, şarap dumanı nam kişinin zihnine, belki de istesem de zerk edemeyeceğim bir yerden girmiş, ilerlemiş de gitmiş..

    ee okur.. neden böyle oldu dersin? yazılardan mıdır sırf? değildir okur, kendini komik druma düşürme.. tek sebebi, şarap dumanı kişisinin zihnindeki gri hücrelerin yeteneğindendir, kabiliyetindendir..

    nasıl anlatsam.. yani cancağzım, bir sabunlu su al eline, bir yuvarlak bir şey sok, sonra üfle.. bir balon olur, uçar da gider değil mi.. burada üflemenin etkisi ne kadar çok ise de, şüphesiz sabunlu su olmaz ise, üflenen hava şu alemde dağılır gider, izi bile kalmaz..

    burada kendisi her ne kadar sabunlu suya benzetilmişse de, kendisine üflemek niyetim hiçbir vakit olmamıştır, bu da bu yazının cin fikirli kapanışı olsun.

    hadi okur, bundan sonra buluşacağımız adres eskisi gibi hala, değişmiş değil, http://santralin.blogspot.com/

    bu da benim, başkasının adının altına bile reklam verebilecek bir zihniyette olduğumu göstersn dursun.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap