3 entry daha
  • dibe vurmuşlardır. yıllardır süren yanlış transfer politikaları, ligde rekabet edecek başka takım olmaması nedeniyle hep zirvede kalışları, gelişen değil şişen kulüp organizasyonlarıyla gittikleri yolun yanlış olduğu ayan beyan ortaya çıkmış camialardır.

    bugün roberto carlos eğer sahanın uzak ara en aciz oyuncusuysa, sahada ismi dışında hiç bir işlevi yoksa fener seneye gitsin pele ile maradona'yı da alsın onların da ismi var. şimdi burada suçlu transfer komitesi de değil. suçlu bu tarz transferleri talep eden taraftar. işte o yüzden yönetim de ispanya ligi gol kralını 15 milyon euro verip transfer etmeyi transfer başarısı addediyor. cv'sinde ispanya ligi gol kralı yazıyor çünkü. guiza 2 golle gol krallığını kaçırmış olsa idi fenerbahçe'nin transfer listesine girmeyeceğini hepimiz biliyoruz. böyle camiaya öyle transfer.

    şehrin diğer yakasında fenerbahçe'leşmeye başlayan ve çalışan bir galatasaray. sahanın galatasaray adına en kötü oyuncularından biri kim? kewell. carlos'la geçmişler karşılıklı takılıyorlar. kewell / carlos mudur bizim en büyük kulüplerimizi şuradan alıp buraya koyacak oyuncular?

    bu sene beşiktaş / trabzon biraz kıpırdadı, biraz... nasıl da değişti ligin rengi. 2 senedir sivas'ı geçemiyorsunuz. hem de sezon başında 100 yılın kadrosu dediğiniz kadrolarla.

    fenerbahçe ve galatasaray camialarının acilen ayaklarını yere basmaya ihtiyaçları var. semih şentürk rıdvan'ın dediği gibi 1. sınıf santrafor değildir. kendisini juventus falan istemez. arda da dünya yıldızı değildir. kewell 25. dakikada dili dışarıda kalıyorsa galatasaray'ı haketmiyordur.

    iki büyükler bir soluk alıp düşünecekler. neyi yanlış yaptık diye. dünyanın en iyi oyuncuları sizde olmazsa büyüklüğünüzden bir şey kaybetmezsiniz merak etmeyin. arda'dan metin oktay, gökhan gönül'den maicon yaratmaya çalışmayın, bu çocuklara da daha fazla zarar vermeyin...
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap