6 entry daha
  • deniz feneri derneği davası, emniyet içindeki f tipi yapılanma vb. alengirli işler dururken, iktidara muhalefet edenleri sindirmek ve hatta tamamen yalıtmak için gösterilen özenin ürünü dalgadır. aylarca yurtdışından gelemeyen dava dosyaları hakkında hangi aşamada olduğumuzu bilen var mı? yine orada burada polisin attığı dayaklar, kırdığı kafalar konuşuluyor; bugün beyoğlu'na giden meclis komisyonu dışında en son hangi inceleme ve de ceza haberini duydunuz? turgut kazan adeta feryat ediyor, barolar cmk usülüne uygun olmayan polis işlemlerini gündeme taşımaya çalışıyor ama bir kısım güya sütten çıkmış kaşık kadar beyaz politikacı hâlâ demokrasiden dem vururken bu uyarıları görmezden gelmeyi tercih ediyor. bunların şakirtleri, şakşakçıları, burnu sümüklü takipçileri de yıllarca zorlu koşullarda görev yapmış bir doktoru geçirdiği hastalıktan dolayı başına sardığı örtüyü allah'ın laneti diye diline doluyor. zamanında 12 eylül'de içeri alınan bir politikacı türkiye yönetiminin en üst makamına çıkarken mazlum teraneleri yumurtlanıyor hâlâ. palazlananlar ilgiyi üstlerinden başka yöne çekmek için hakkı, hukuku, insafı bir kenara atıp, bunun yerine ona buna bok atarak hapsederken; asıl amerika'da gözyaşlarına boğulan o efendi hoca değil, biz mazlumlaşıyoruz. aydınlık geleceğe inanan, bu ülkeye bir şeyler katmak için gecesini gündüzüne katanlar artık suçlu!..

    onlar hrant dink'in katilleriyle aynı kefedeler artık!.. neresinden tutsan dağılan sayfalarca iddianameyi yazan parlak zekalar sayesinde agarta da ` : agharta`, gazeteci katilleri de, yargıç katilleri de, generaller de, rektörler de, doktorlar da, gazeteciler de, aydınlık türkiye için çalışan gönüllüler de aynı kefede!..

    gecenin bir vaktinde zorla uyandırılıp namaz kıldırılan yeşil kafalı yurtlardaki beyin yıkama faaliyetleri yerine, insandan yana olan çağdaş bir yaklaşımı benimsemenin cezası işte böyle verilir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap