4 entry daha
  • manuel slr lardaki motorlar ile karıştırılırlar genelde. doğrudur aynı şekilde monte edilir aynı görünümdedir ama işlevi farklıdır. ana işlevi adındanda anlaşılacağı üzere fazladan batarya taşıyabilmesidir. aynı zamanda kalem pil yardımıylada makineleri çalıştırmak için düzenekleri mevcut, ne zaman ihtiyacınız olacağı bilinmez ama taşımakta fayda var.
    genelde çoğu amatör kullanıcı makinesinin daha büyük görünmesi için kullanasada özellikle dik kadrajlar için ekstra deklanşörü ile ilaç gibidir, alışanlar gripsiz gövde kullanırken zorlanırlar. bir başka ve bana göre ilginç bir nimeti de makine boyunda taşınırken özellikle üzerinde tele lens takılı ise aşağı doğru eğilir, battery gripler bu istenmeyen durumu giderir, erekte eder adeta makineyi. üzerinde lens takılı iken makineyi düz bi zeminde, masa üzerinde vs yerleştirmede zorlanırsınız, bu da eksisidir.
    bazı markaların yeni ve üst model griplerinde kablosuz veri aktarımı özelliğide bulunmakta ki bence şahane bir eklenti. ayrıca birkaç third party battery grip markasının üzerinde saat, self timer, time lapse gibi modları olduğunu gördüm ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum ama çakma aparat kullanma taraftarı değilim, çoğununda kasası leğen gibi zaten
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap