153 entry daha
  • entry sayisina bakarak anliyoruz ki, turkiye'nin en buyuk problemlerinden biridir. utanmadan diye buna derler adli eserim tum bayilerde. de, usenmedim 10 sayfa x 25 ne kadar entry varsa okudum (delirmis) ve su kanaate vardim:

    madde 1: hepimizin akli melekelerinden suphedeyim. ya da bizdeki gani zaman kimsede yok. alttan citcitli body hakkinda on sayfa yazmak icin baska bir sebep dusunemiyorum.

    madde 2: bu on sayfada, bana ait onceki iki entry'yi de dahil ederek, gordum ki hicbir kadin zurnanin zirt dedigi yere deginmemis. kimse de citcitlinin sirrini acikca soyleyemedigi icin, konunun etrafinda donenip durarak iki yuz elli entry'yi vurmusuz. citcitliyi ilk ve son deneyisim 15 yas yeni modellerden haberdar degilim ama yine de, artik da vinci'nin kodunu aciklamanin zamani geldi. tum imajimi yakmayi ve bundan sonraki hicbir ciddi entrymin kale alinmamasini goze alarak soylemem lazim gelir ki, da vinci'nin kodu citcitlarin batmasidir agalar, beyler. batmiyor yoo diyen hemcinslerimi burunlarinin uclarindan opuyor, hadi ordan diyorum. beli bobregi korumak adina diken ustunde oturmak reva midir? tarihimizde nice kocyigit genc kiz kici basi usutmeyi goze alarak, olasi citcit batmasi korkusundan alttan citcitliyi kullanamamistir. cok uzuluyorum ben boyle seylere.

    edit: ben kendisini sadece alttan citcitli bir badi saniyordum, meger kutsal degermis? bin yil gecse, insanlarin alttan citcitli badi gibi bir konuda hassaslasabilecegi aklimin ucundan gecmezdi, "citcitlar batiyor" lafindan alinma kapasitesine sahip olan insan varsa, ki aklim dimagim almiyor, ama cidden varlarsa kusura bakmasinlar artik, hakikaten dusunemedim. ki dusunsem, gec olmadan gider onlemini alirim, artik preventive devri hakim alana.
1151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap