5 entry daha
  • genelleyecek olursak kucuk erkeklerdir. yani ornegin bi iskandinav, bi hollandali, ne bileym bi latin erkekleri gibi boylu poslu degildirler, o nedenle tenasul uzuvlari konusunda yapilan yorumlara, her organin vucudun geri kalaniyla orantili oldugu gibi bir karsilik getirilebilir. elbette uzun boylu olanlari da vardir, mavi gozlu sarisin turk olabildigi gibi.. ama boya ragmen bakarsiniz genelde incedirler, 36 beden popolari felan vardir. neyse, tenasul uzvu meselesine burada son veriyorum.

    dis gorunus itibariyle bence en dikkate sayan ve tipik ozellikleri vucut killariyla ilgili olanlardir, ozellikle sac ve biyik fiksasyonlari literature girecek derecededir. her hintli erkek cocugu bebekliginden itibaren saclarini duzenli olarak yaglar, asla kisa kestirmez (hindu erkeklerin babalarinin cenazesinde saclarini kazitmalari haricinde), her daim bir shah rukh khan ozentiligiyle yandan ayrilan saclar, cepte tasinan bir tarak yardimiyla gun boyunca kontrol altinda tutulur.
    hintli erkekler, yeryuzunde biyikla seksi olabilen tek erkegin tom selleck oldugunun ve onun da 20 yil geride kaldiginin farkinda degildirler. her hintli genc erkek bir gun biyik birakma hayaliyle yasar.
    moda anlayislari dunyanin geri kalanindan oldukca farklidir; rengarenk ve sirti kocaman islemeli baskili felan gomlekler ve ispanyol paca kot pantolonlarin hala erkek modasini domine ettigi ve cilginca alici buldugu bir yerdir hindistan.

    bi de, anne kuzusudurlar. cogu maalesef adam gibi yumurta pisirmeyi, camasirlarini yikamayi bile bilmez, zira evlenene kadar anneleri, evlendikten sonra esleri bunlari seve seve yapar onlar icin, giydirir, doyurur vs.

    kriket ile yatar kriket ile kalkarlar.

    hepsi bir yana... koku konusuna geliyorum en son.. bak burada yazilmisi var: (bkz: türbanlı kadın kokusu/#12220872)
    bi onu oku istersen: onu al evir cevir hintli kokusuna uyarla.
    aman dikkat et, kendi kokundan zehirlenme arada..
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap