• demi'nin çıkışı yakaladığı film, duygusal içeriği bir yana, patrick swayze ile genç kızları, demi ile genç erkekleri, whoopi ile orta yaştaki zencileri heyecanlandıran ghost isimli filmdir. ordaki masum halini unutmak mümkün değil, nasıl da şekil veriyordu, çamura, arkadan değdirenlere aldırmadan.

    sonra bayaa ismi geçti, a few good man'le pekişti yine ünü, indecent proposal'da yine sewimliydi arsız, nasıl da yakışıyordu kısa saçlar, gün geldi disclosure ile "azgın" tawır sergiledi, gönül bu, can bu, arzuladı ama bruce abiye saygımız wardı, yeltenmedik uzuvları esnetmeye. fakat o ne yaptı, çoluu çocuu bıraktı, gebeyken poz werdi, olay oldu, geniş göbeği dar objektiflere dikti umarsız.

    birden striptease filmi olay oldu yine, bi sürü ahlâk tartışması dolandı, ewlerinde video bulunan ergenlerin hedef filmi oldu, abilerin, babaların merakı doruğa çıktı, video cd'si en çok satılan filmlerdendir sanırım... açtı ama, gösterdi kaslı-berbat bacakları, dolgun-şişkin göğüsleri, işte o gün sıkıldım, bunaldım ondan; masumluğu kalmadı nazarımda, beyaz örtünün ardından gösterse de kasesini.

    en son, toparlamak için ridley scott'un, hepimizi üzen g i jane isimli facia bi filminde oynadı kel kafasıyla... neden yapıldığını bilmediğim bu filmle bitti tükendi, bunu anlayan bruce'da koydu çocukları we gitti şüphesiz yarınlara doğru...
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap