18 entry daha
  • kendisi beetlejuice filmini izledikten sonra en sevdiğim aktörlerden biri olmuştu. gerek oyunculuğu, gerek görünüşü, her şeyiyle o role çok uyduğunu düşünüyorum. lakin daha sonra oynadığı herhangi bir film bana hitap etmemiştir ama sırf beetlejuice'da oynadığı için bende ayrı bir yeri mevcuttu. mevcuttu diyorum çünkü 2 gün önce fikrim değiştiren bir olay yaşadım:

    kendisini abd'de sokakta gördüm ve beetlejuice'a hürmeten yanına gittim ve bir fotoğraf çektirmek istedim. yanına efendice yaklaştım ve "afedersiniz mümkünse bir fotoğraf çektirebilir miyiz" dedim. kendisi doğru düzgün yüzüme bile bakmadan, "kusura bakma fotoğraf çektirmiyorum" dedi ve kaçtı gitti. ama ciddi olarak kaçtı yani.

    gerçi günde en az bi 10-15 kişinin benim gibi fotoğraf çektirmek maksadıyla gittiğine eminim. yada filmlerde göründüğünden daha şişko olduğu için de istememiş olabilir. ama yine orada hissettiğim kötü duyguyu anlatamam. ayrıca kamerayı fotoğrafımı çekmek için verdiğim tanımadığım sevimli çifte de rezil oldum. bu performansından dolayı kendisine 0 puan veriyorum ve listenin alt basamaklarına indiriyorum.

    (bkz: bu da böyle bir anımdır)
    (bkz: beetlejuice)
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap