aynı isimde "dexter (ayakkabı)" başlığı da var
382 entry daha
  • dexter'ı bu hale sürükleyen bebekliğinde yaşadığı olaylar değil polis babasıdır. ölünün arkasından konuşmak olmaz ama o yavşak babası biraz adam olsaydı dexter gayet normal bir hayat sürerdi. ama babası manyak olduğu için çocuğu da manyak yetiştirdi.

    neymiş dexter adam olmazmış, dexter yaratıkmış. yok öldürmeden duramazmış, arkadaşı olmazmış, normal hayatı olmazmış, hayvanmış, orspu çocuğuymuş, öldürmesi lazımmış, kan görmesi lazımmış, hayatta kalması için kimseyle konuşmamalıymış, yok öldürmenin taktiklerini öğrenmeliymiş, karıya kıza bakmamalıymış...lan siktir git be adam. ne hasta ruhlu psikopatsın lan sen. sana polis şeyi verenin allah belasını versin. insanlar senin gibi polislere güvenip canını teslim ediyor, sen ufacık çocuğu hasta ruhlu yetiştiriyorsun.

    bir de babası ölü olmasına rağmen her 10 dakikada bir dexter'ın zihninde belirip ona fikirler verir. lan hayattayken rahat bırakmadın bari şimdi bırak. ayrıca ne şerefsiz bir hayalsin sen. insan adam gibi oturarak belirir, ne bileyim uzaktaki sisli havanın içinden usulca gelir. ama bu babası manyakya, her ortağa çıktığında zaman ve mekana göre hal alıyor. dexter mezar kazarken bi bakar babası yanda mezar kazıyor, dexter diş fırçalarken bi bakar babası yanda sıçıyor. sonra gel de manyak olma. allah bilir bizim bilmediğimiz daha neler vardır. mesela dexter duş alırken babası arkadan kese atabilir veya dexter hatunla sevişirken babası osbir çekebilir.

    yanlış hatırlamıyorsam dexter ufakken "her çocuk gibi" bi vahşilik belirtisi göstermişti. bu vahşilik, acımasızlık her çocuğun içinde vardır ve bunlar zamanla yok olur. ama sen öküzsen bundan anlamazsın. "aha bu çocuk psikopat olmaya meyilli, en iyisi kendim isteyip de yapamadıklarımı buna yaptırayım." diye çocuğu eğitirsen böyle de olur.
5805 entry daha
hesabın var mı? giriş yap