2 entry daha
  • vay be.bu album çıktığında ben ve eminemci arkadaşım ahmet lisede okuyorduk abi. bu sabah yolda genç bir kız kardeşimi gördüm. giydiği t-shirtün arkasında ''im sorry mama'' yazıyordu. bir an yıllar öncesine döndüm. eminem'in kitabı çıkmıştı dnr'da biz de 10 milyon verip o kitabı almıştık lan. hatta blue jean, eminem ve limp bizkit cd si vermişti. süperdi o ''sansürsüz stan'' yazısıyla mutlu oluyorduk biz. neyse bu albumu 1000 defa dinlemişimdir. şimdi tekrardan dinledim de harbi güzel albummuş, biz de o kadar mal değilmişiz hehe.

    kill you nun girişine eşlik etmek, amityville'de çoşmak-ki şarkının son bölümü acayip güzel ve eşlik edilesi (diz eyin ditroyt dis is madırfakin hamburgır hil), the way i am ile öfkelenmek, kim ile bardak kırmak, marshall mathers ile duygulanmak... efsane albumdu. ken kaniff skiti hariç. o iğrençti işte. (bi de eminemci ahmet '' thats why they call me ibne levent, i'm back'' diye değiştiriyordu ben de kızıyorum, lise işte.)

    bir de şarkı listesini verelim;

    01- intro
    02- kill you
    03- stan
    04- paul(skit)
    05- who knew
    06- steve berman(skit)
    07- the way i am
    08- the real slim shady
    09- remember me
    10- i'm back
    11- marshall mathers
    12- ken kaniff(skit)
    13- drug ballad
    14- amityville
    15- bitch please 2
    16- kim
    17- under the influence
    18- criminal

    relapse'i dinledikten sonra özlemişiz diyoruz ve kim kardashian'in poposuna bu kadar takılmamasını istiyoruz artık eminem'in :(. ama we made you iyi olmuş.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap