1 entry daha
  • 2008-2009 sezonu 2. grubu (ege bölgesi ağırlıklı takımların oluşturduğu grup da diyebiliriz) inanılmaz bir çekişmeye sahne olan lig.

    özellikle sezonun sonlarına yaklaşırken genelde çoğu grupta bu tip bir ifade artık bir klasik halini almıştır ve açıkçası pek de dikkat çekmez ancak bu sefer gerçekten benim şimdiye kadar pek de görmediğim ve her haftasonu alınan sonuçlarla allak bullak olan bir sıralama var.

    lider bitiren takımın 2. lig b kategorisi'ne yükselmek için play-off maçları oynayacağı bu grupta şu anda 8 takım mücadele etmekte ve son iki haftaya girilirken balıkesirspor 30 maçta topladığı 44 puanla lider durumda bulunmakta. ancak enteresan olan son iki sırada bulunan takımlar dışında kalan 6 takımın da liderlik şansı var ve ilk iki sırada bulunan takımlar dışında kalan yine 6 takımın da küme düşme riskleri var. iki maç üstüste kaybedenin ligin zirvesindeyken dibine, iki maç üstüste kazanan takımın ise ligin dibindeyken zirvesine yerleştiği bu grupta ilginç olan bir gelişme de 2008-2009 sezonu türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden toplam 140 takımdan sadece aydınspor'un puan silme cezası yemiş olması, aydınspor'un bu ceza olmasaydı belki de liderliği kovalayacakken, şimdi amatöre düşme riskini taşıyor olmasıdır.

    işte 3. lig bu!!!*
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap