29 entry daha
  • 2008-2009 eğitim öğretim yılında bahar şenlikleri %99 ihtimal ile yapılmayacak olan fakültedir.
    4 yıl oldu bu okula geleli,her geçen gün biraz daha kötüye gitti fakülte.hele son yıl,ilk önce sene başında gayet mantıksız bir şekil de eski bina girişlerini yasakladılar.eski bina dersliklerine özellikle anfilere gitmek için yeni binayı dolanmak zorunda kaldık.hadi onu geçtim o kadar para döktüler yaşam merkezini yaptılar noldu ? giriş çıkışlar yeni binadan yapıldığı için kimse yolunu değiştirip yaşam merkezine gitmedi.ders aralarında soğuk havalar da kimse onca yolu iki dakika oturup geri dönmek için yürümedi.yaşam merkezi öğrenciler için pasif kaldı amacına uygun hizmet veremedi.

    ardından çok gecikmeden (!) araçlar için sticker uygulamasını getirdiler.böyle bir uygulama yapmayı düşünüyorsan önceden duyurursun eylül de hadi olmadı ekim de okul açıldıktan sonra iki üç hafta içerisinde dağıtırsın stickerları.ilk dönem bitmeye yakın 4. sınıfa gelmiş mezun olmasına 5 ay kalmış adama çok da makul olmayan bir fiyatla sticker aldırmaya zorlayamazsın.madem böyle bir uyguluma koydun adamına göre davranmayacaksın.onun adamı bunun kardeşi diye kimilerine farklı muamele yapmayacaksın.(o kadar para verip sticker alanlar ne yerine konmuş oluyor acep??)

    tamam diyelim aralarında hiç bir bağlantı bulunmayan girişler arasında hava akımı oluyordu,okul soğuyordu ondan yasakladılar girişleri,arabalar artmıştı otopark almıyordu o sebepten sticker uygulamasına geçildi hemen hemen tüm okullar da var bu uygulama zaten diye düşünelim.şenliklerimizden ne istediniz o zaman? ödenek yokmuş,öğrenci konseyi düzenleme yapamamış,sponsor bulunamamış hep aslı astarı olmayan mazeretler.200 küsür araç sticker almış kardeşim( çok oturmuş sticker olayı içime :)) , okulun ısınması deseniz okul ısınmıyor ki yaz günü bile donuyoruz anfiler de,temizlik desen içler acısı.e nereye gidiyor o kadar ödenek? bunca sene nasıl yapıyordu bu okul şenlikleri? koskocaman gazi üniversitesinin göz bebeği olarak gösterilen fakülte de şenlik yapılamıyor.8000 den fazla öğrencisi olan okuldan kimselerin sesi çıkmıyor.

    bunlarla bitmiyor maalesef olumsuzluklar,bu sene mezuniyet töreni 100. yıl kültür merkezin de yapılıyor.7 bölüm var bu fakülte de,2 şer 2 şer ayırmışlar bölümleri.en az 300 kişi için aynı anda tören yapılacak.mezun oluyoruz,1 kişi için en az 2 kişi gelecek,nasıl sığdıracaksın o kadarcık salona onca insanı? yaşlılar çocuklar gelecek törene nasıl izdiham olmayacak girişler de çıkışlar da ?

    günler cebimize girmiş gibi,tören perşembe günü yapılıyor.şehir dışında okuyan öğrencilerin de ailelerinin geleceği hiç hesaba katılmamış maalesef.ama yok rektörümüzün yalnızca o günü boşmuş,yoksa katılamayacaklarmış törene.e tabii biz bunca yıl rektörümüz gelsin bizim mezun olduğumuzu görsün diye okuduk.onun için mezun oluyoruz.o olmazsa olmaz başka güne konulamaz.tam finaller başlamadan 2 gün önce haftanın ortasına konması en güzeli en makulü.

    çok kızgınım sözlük,kızgınlık geçer muhtemelen.unutulur bir şekil de,ama yaşadığım düş kırıklığı geçer mi unutur muyum bilemiyorum...
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap