60 entry daha
  • dün özel bir hastanede yaptırdığım ve ülser olduğumu öğrenmemi sağlamış olay.. daha önceleri "sikseler yaptırmam" modundayken geçtiğimiz hafta aralıksız çektiğim dayanılmaz mide ağrıları sonucunda bende korku morku kalmadı a dostlar.. gittik doktora endoskopi olmam gerektiğine kadar verdi, birkaç kişiden bu işlem sırasında insanların uyuşturulduğunu hiçbişey anlamadan işlemin bittiğini falan duymanın da rahatlığıyla korkusuzca hastaneye gidildi.. içeri aldılar, fısfısı ağzıma sıktılar, daha sonra şu diyalog bana "amanin!" dedirtti;

    ben: e artık iğneyi de yapın da uyuşturun..
    hemşire: e fısfıs sıktık ya..

    o an ne diyeceğimi bilemedim, kaderine razı kurbanlık koyun gibi yan yattım verdiler ağzıma aparatı soktular boruyu, bi de neymiş, yutkunmamam gerekiyormuş, sanki çok elimdeymiş gibi.. işte o andan sonrası kısa süreli bi kabus gibiydi, oluşan boğulma hissi, sürekli olarak öğürme ve geğirmeler.. doktor ağzımdan hortumu çıkardığında bittiğine hala inanamamış olmakla beraber, yaklaşık bi yarım litre falan (oha) tükürük geldi ağzımdan.. sanırım en olumlu tarafı işlem bittiğinde ağrı, sızı, geğirme, vb.. yan etkisi pek kalmamasıydı..

    ama siz siz olun, uyuşturduklarından emin olduğunuz bi yerde yaptırın bu işi, benim gibi son saniye taklasına gelmeyin..
407 entry daha
hesabın var mı? giriş yap