5 entry daha
  • yarin ertesi gun birileri cikar da televizyonda gazetede " bakin biz tayin hakkida verdik, koruyoruz, destekliyoruz, geliştiriyoruz vs" derse umarim birileri cikip -onbinlerce kisiye tercih icin yanlizca 15-20 okul acarak mı bunu basardiniz diyerek ovunc kaynagi saydiklari iyilestirme durusunu hakettigi pismanliga cevirir.

    bir digeri her atama doneminde sozlesmeliler en az 10,000 kisi daha fazladan atama yapilmis gibi gostererek halki yaniltmaktan baska bisey degildir. lan o atananlarin yarisi zaten sozlesmeli olarak calismaktaydi..

    ki bence en kotusu sudur ki: once sozlesmeli olarak goreve baslatip zaten olmasi gereken calisma haklarini adim adim, basamak basamak vererek calisani kolelestirmek, devlete karsi olan hakkini isteme direncini zayiflatmak, dilim varmiyor ama kopek etmek, sandık basinda devletim bana haklarimi veriyor, bunlari seviyorum diye dusundurtmekten baska birsey degildir. cabuk unutulur haklarini vermeyeninde zaten aynı mercii oldugu.. bunca zaman yapilan seylerse -bence- bu olmustan baska hicbir ise yaramamistir.

    devlet acisindan uckagit pirim, goz boyama kaynagidir sozlesmeli ogretmenlik. yazık!
232 entry daha
hesabın var mı? giriş yap