5 entry daha
  • hollywood filmlerinden edindigim kulture gore-ehehe-, bir filmin veya dizinin cekilme a$amasindan once; yapimin yonetmeni, senaristleri ve produktorleri bir odaya girerler ve yapimda rol vermek istedikleri oyunculara, textten rolleri oynatirlar ve performansa gore oyuncu secimini yaparlar.

    tamam da arkada$im bu kadini nasil aldiniz lan fringe'e? rolunu beceremiyor bir kere... bu kadin yuzunden bir turlu isinamadim diziye. mimiklerini birbirine kari$tiriyor, dudak-burun-goz koordinasyonu yok denecek kadar az. hele o telefonla konu$ma sahnelerinde, yanimda ne varsa firlatasim geliyor. mesela, rol icabi ciddi takilmasi gerekiyor ama nerdee? agiz, burun bir kari$ kavada... surati devamli "cekim bitse de eve gidip lost izlesem" dermi$ gibi bir ifade halinde. diziye 1-2 bolumluk girmi$ yan, figuran oyuncular bile bu kadinin yaninda kate winslet kalir.

    gelin itiraf edelim, kesin yonetmenin veya yapimcinin tani$i. bu rolu hakkiyla alabilmesi imkansiz. benimle ayni $eyleri du$unenler kaleye mum diksin olm...
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap