• http://www.iett.gov.tr/haber_detay.php?nid=472

    iett'nin, çok açıkça söyleyeceğim, hepimizi keriz yerine koyarak, terbiyesizce uyguladığı zamdır. adamlar kendi iletişim sitelerinde bile "uygulama 1 haziran`da başladı!" şeklinde duyuruyorlar. dikkat edin, henüz zamma kızmıyorum, zammı koyma şekillerine çileden çıkmış durumdayım: önceden duyurmak yok, basın yoluyla bilgilendirmek yok. ulan ben bu sabah vapura nefes nefese ve akbilimde 1.35 tl ile yetişmeye çalışsam ne olacaktı? ey paşazadeler, biz sizin gibi, bir tarafımızın keyfine göre elimizi kolumuzu sallaya sallaya ve sıraya girmiş vatandaşları da zerre siklemeyerek feribota binemiyoruz, konvoylarla ve korumalarla gezemiyoruz, yol kapattırıp istediğimiz yere yetişemiyoruz. biz, dakikayı, saniyeyi planlayarak bu şehirde yaşamaya çalışıyoruz, bir halt edecekseniz de bunu önceden bilmeyi hak ediyoruz.

    hayat, öyle sizin sandığınız gibi akmıyor; bu ülkede plan, program, bütçe yapan, bilgiyle yaşayan insanlar da var; sizin bilgiyi kullanmayı bilmemeniz, dolayısıyla bilgi ve bilimi ciddiye almamanız, bunların değerini ve hayata katkısını ortadan kaldırmıyor.

    yavuz hırsız misali minareyi çalıp kılıfa koymaya çalışacağınıza, herkesi kendiniz gibi sanacağınıza, birazcık adam olmaya çalışın!
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap