6 entry daha
  • soğuk savaş döneminde diplomatik pasaportlarla , bir başka ülkeye girip , tim halinde operasyonu gerçekleştirip çıktıkları söyleniyordu , o dönemdeki adları alfa timi idi ve kgb ye sadakatle bağlı tetikçilerdi.

    novgorad da sosyal eğitimleri veriliyormuş ki bu navgorad bütün dünyanın bir tıpkısı , dünya içinde bir dünya , bir amerika kasabasının tıpatıp aynısı var mesela dondurmacısından , sinemasına kadar , burada hangi tim hangi ülkede görev yapacaksa , duruma uygun şekilde öncelik dil labaratuvarı olmak üzere kusursuz aksan kazandırılır , daha sonra model kent içinde yemek kültüründen , sosyal hayata dair sosyolog ve psikologlarla uygulamalı eğitimler yapılırmış.

    soğuk savaş dönemin de merkezleri batı almanya buradan bütün avrupaya sadece diplomatik çatı korumasında değil , kgb nin hazırladığı sahte evraklarla ellerini kollarını sallayarak avrupa da dolaşan bu arada hedefleri bir iki uçuran timlerdir.

    fiziksel ve silah eğitimleri aşmıştır anlatmaya gerek yok , bildiğim tek şey bu adamları gördüğünde dizlerini titretecek kadar iriyarı , bir o kadar da profosyonel olmalariymis , sovyet bloğu dağıldıktan sonra elemanlar yeraltına inmiş , dünyanın en korkulan mafyası olmuşlar.

    italyanlar der ki , biz birini korkutmak icin kol bacak kirariz , ama kgb eskileri korkutmak icin öldürürler.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap