9 entry daha
  • kadinlarin efendi adam yerine pic tercihi ve pic adamlarin yola gelisi (return of the living dead) merkezlerinde seyreden bir film. dane cook'un stand up'ini seven ender kisilerden biri oldugum ve gunduz disari cikamadigim icin gittim; pisman olmadim. ama kalkip meksika dalgasi da yapmadim. hayatimda ilk defa bir filmi sinema salonunu kapatmiscasina tek basima izledim yalniz; bunun my best friend's girl'e denk gelmesi biraz sanssiz tabii. yarin oburgun "sinema salonunu kapattim, home theatre yaptim" diye anlatacagim mesela, "hangi film?" diye soracak insanlar. iste o zaman "yaa maybestfrendsfsspss" diye gecistirmek zorunda kalacagim. ben mesela bir seyi duyamadigim zaman sucu kendimde ararim, karsi tarafi cok ustelemem; bana da oyle birileri denk gelir diye umuyorum.

    kisa kisa:

    - dane cook epey cikinmis. cildi bozuk cocugun. youtube'da stand-up'ini izlerken belli olmuyordu. ama kendi sovundan replikler geldi ara ara, o sekilde biraz puan topladi benden. bir de adamin sesine ve entonasyonuna gulmeye programlanmisim bir sekilde -i did my best.

    - jason briggs'in oynadigi karakter gercek bir dayak bebesi. benim boyle bir arkadasim olsa yemin ediyorum gun asiri agzina yuzune vururum. burada efendi adam yok, burada suzme bir salak var, onu soyleyeyim. woody allen yonetmedigi zaman da yeteneksizmis bu oglan basbayagi.

    - kate hudson'in gogusleri kucuk, ona ragmen "hot" falan denen bir insan. i approve of this.

    - dane cook'un diablo'ya bagladigi sahnede calan sarki guzel, indiririm ben bunu (yasal yollardan.)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap