3 entry daha
  • kendisi potansiyel badi adayları arasından bulduğum, buzu* da yanında beleşe gelen kabuksuz bademdir.

    efenim cikleti bırakmak için seri tesbih çektiğim günlerden biriydi. o asabiyetle bir paket sigarayı bitirmiş, ayak bileğinde lastik izi bırakan kısa kahverengi çorabımın içinden ikinci paketi çıkarmış, rahatına düşkün bir kişi olduğumdan kısa şortumun pililerinden çekip, döner sandalyeme* kurulmuştum. dudak kenarımdan sallanan laz malborosunun ucunu tutuşturma zamanıydı, kıvrak bir el hareketi ve bir baş parmak fiskesi ile 33'luk tesbihi bileğe gönderip, gömlek cebimden muhtar çakmağımı çıkardım. şu dünyada sigarayı bırakmaktan daha zor iki şey varsa, biri çekirdeği diğeri de cikleti bırakmaktı, ki allahtan ikisini de hiç sevmem ama varsa ziyan olmasın diye hem çitler hem çiğnerim. sigaramı yakıp, günün entrylerine bağlanmak üzere ekşi sözlüğü açmamla yeşil ışığın gözümü alması bir oldu. bu saatte kim bu densiz diye söylenerek kutuyu açtım. tee ne zaman yazdığım hedehöde numaralı entry referans gösterilmiş, yanına da tek cümle yazılmış.

    "bir de ruşki ştandart var"

    yani diyor ki; "iyi kötü yazmışın bişeyler, ama yazarken kalitesiz votka kullanmışın." bir anda sağımda ve solumda duran cinlerin tepeme sıçramalarıyla, terliklerimin ökçelerine basip ayağa fırlayıverdim. tesbihli elimi monitöre doğru kaldırıp "yek yeeee! çok biliyon sen!" dedim ve tuşa bastım "cevab ver"

    "grey goose ayarından bahsedeceksek en az bir ruşki ştandart plaşinyum olması lazım"

    yani diyorum ki; "kötü entry yoktur, az votka vardır. naş!" elbette tahmin ettiğiniz üzre "cevab veremedi" ama cinler tepeden inip her zamanki yerlerine kurulunca yaptığım bu şukelalık benim içime oturdu, çoraptan üçüncü paketi çıkardım ve mesaj sahibini incelemeye aldım. işte onu yazmış bunu yazmış, hentbol demiş, güzel, eskiden oynardım, geç. norveç demiş, nötricina'yı severim, ayrıca balıkçılarla aram da iyidir, geç. laurel holloman demiş, neydi o 3 ve 4'üncü sezonda kadının hali yaa, bir dönem arabaların önüne konulan oynar başlı plastik kopekler vardı, onlar bile bunun bu 2 sezonda salladığı kadar çok kafa sallamadıydı, neyse geç. rejim her şeyi affeder mi demiş, lisede sıra arkadaşıyla yazdıkları bir şarkının sözlerini koymuş, ya anadolu ya fen lisesi mezunu ama kesin çalışkan, hatta yazdıkları sözlere bakılırsa ya derece yapmış yada tam yapacakmış ama kantinde yiyecek bir şey kalmamış, büyük olasılıkla lise yıllığında da okul takımlarının fotografları yerine ayak ve fincan takımlarının fotografları vardır, sporun her çeşidine ilgisi de burdan geliyor olsa gerek, yazık...geç. izmirli kızlar demiş, ge....dur! badilere ekle**

    eh sonuçta mazeret dediğin şey göt gibi, herkeste var bir tane benimki en iri*
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap