43 entry daha
  • ya yemişim lady'sini, leydinin gagasına sıçayım da, yine bu ekşi sözlük muhalifleri beni çığrımdan çıkardı. yahu sabahın sikinde çileden çıktım be kardeşim.

    inanılmaz çirkinmiş de, dikkati başka yere çekmek için götünü başını açıyormuş da, bokmuş da püsürmüş de... ulan karıyı eline versek paramparça edersin be. susuz götürürsün allahıma. lan peynir ekmek gibi yemezsen ben de hiçbir sik bilmiyorum arkadaşım. ama artık o siktiğimin klavyesinin kerameti hikmeti neresindeyse, onun başına geçtin miydi bi aman her sike muhalif olmalıyım, aman ben ekşi sözlük yazarıyım alttan alttan sıvazlasam bile yazarken çaktırmamalıyım tripleri. yer miyim lan ben uyanık?

    hayır noluyo birader bu tavrı takınınca? "hmhh ya bilmiyorum, ben beğenmiyorum hiç, beğenemedim ben". sen neyi beğeniyosun ki amcık? bu nasıl? yok. şunu beğendin mi? yok. e sevgilin var mı? ona da yok. hoş, o top sakal-oduncu gömleği-kot mont triosuyla sevgili yapma gibi bi beklentin var mı onu da bilmiyorum ya neyse.

    bi çirkinlik mevzusu oldu mu aman deyim gecikme yapıştır ali eren beşerler'i. haah, hemen sat ali eren'i. ulan o ali eren'se sen recep çetin'sin be. suat kaya'sın. ulan hamza hamzaoğlu'sun. eşşoğlueşşeksin. iyiden iyiye sinire kestim burada, çılgına dönüyorum. gözüne mözüne gelecek demicem, pıçaklı şakalar yapıcam yeminle sana.

    öyle ağzın açık seme gibi hande yener kendini çok geliştirdi demeyi biliyosun ama. aha al sana hande yener'in harbisi, ağababası, idolü.

    ilker inanoğlu'nun çocukluğu sizden şirin yemin ediyorum.
2226 entry daha
hesabın var mı? giriş yap