• yol isteyen kişi o yolu hakkı olmadan istiyorsa, uyanıklık yapmışsa yol vermemeyi başarı olarak görmekte son derece haklıdır bu insan.

    iki şeritli yol. tek gidiş, tek geliş. ortada refüj falan yok. bölünmüş yol. sadece çift çizgi var. gidiş istikametinde trafik tıkanmış. niye? çünkü ileride kırmızı ışık yanıyor. karşıdan geliş şeridi ise boş. tek tük araba geliyor. gidiş şeridindeki uyanığın biri ne yapıyor? boş şeridin cazibesine kapılıp karşı şeride, karşıdan gelen arabalara ayrılmış şeride geçip başlıyor yeşil yanmasını bekleyen enayileri geçmeye. ha sonuna kadar geçebiliyorsan geç, helal-i hoş olsun, biz de "vay be bastı geçti" diyelim. ama ne oluyor? karşıdan araba geliyor. bu uyanığımız da karşıdan gelen arabayla burun buruna kalınca benden yol isteyip önüme kırmaya çalışıyor.

    babayı alırsın. al sana yol. naha. götün sıkıyorsa bas geç sonuna kadar. sıkmayınca da önüme kır di mi? tak geri vitese geldiğin gibi dön şimdi hadi bakayım. bu saygısız ibneye yol vermem, verenin de sülalesine söverim.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap