6 entry daha
  • kadınsı problematiklerle ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz yer. içine girdiğinizde çıkamıyorsunuz. burdaki kadınlar birbirlerine sürekli canım bebeim aşkitom vs sevgi sözcükleriyle sesleniyorlar ve her türlü deneyim ve bilgilerini esirgemeden paylaşıyorlar. gerçek hayatta tanışsalar birbirlerini boğazlarlar oysaki. aynı reel ortamda arz-ı endam etmediklerinden birbirlerini rakip olarak görmüyorlar ve kadın koalisyonu kuruyorlar.

    aldıkları kozmetik ürünlerinin fotoğraflarını çektikleri başlık bile var. kozmetik alışverişinin nasıl bir hastalık olduğunu bu fotoğraflarla görüyorsunuz. bakmaktan da kendinizi alamıyorsunuz böyle de bi yan etkisi var.

    yaptıkları makyajların fotoğraflarını da paylaşıp canım şöyle yaptım kalemi şöyle sürdüm farı böle serpiştirdim diye de anlatıyorlar. arada bi kavga dövüş de çıkıyor o dudaklar senin değil bi kere, şişirip de çekmişsin fotoyu, o gözler senin değil sen yapmadın o makyajı diye dünyanın tantanası da kopuyor zaman zaman.

    ay aman ayıp evlenmeden elini deydiremez bana tripleri çok da olsa 13 kere ardarda orgazm olduğunu yazan ablalar da mevcut. orgazm nedir öğrenmek istiyorum tarzı cümleler de kuruluyor ki evlere şenlik. yemek tarifi mi bu iki salatalık bir patlıcan.

    kocalarına kociş diyerek yeni bir kelimeyi lügatıma soktukları için ayrıca müteşekkirim. her duyduklarını deneyerek de suratlarını mayın tarlasına çeviren bahtsızlar da mevcut. çime taze sıçılmış kedi boku kırışıklığa iyi geliyo diye yazsanız size siktir çeken bir allahın kulu çıkmaz ay inaamıyoreee denedin mi kaç günde etkisini gösteriyo tepkisini alırsınız.

    çok fazla deneyim paylaşıldığı için sizi sapıklaştırıyor ve saatlerce bu siteyi okuyarak zaman geçirebiliyorsunuz. siteden bahsederken taşşak oğlanı muamelesi çekseniz de bir çok şey öğrenip kozmetiğin ıcıkbıcığını her bokunu öğrenebiliyorsunuz.

    böyleyken böyle.. ben de bulaşmayın diyenlerdenim. allahtan pc hata veriyor da bir süredir giremiyorum..
596 entry daha
hesabın var mı? giriş yap