5 entry daha
  • odtü yapı topluluğu'nun çıkardığı piriket dergisinin sebayan abla köşesine ilham veren, her daim olumsuz konuşmayı erdem sayan, olur işi yokuşa süren odtü inşaat mühendisliği öğrenci işleri kişisi. şöyle ki,

    soru:
    sebayan abla;
    ben 4. sınıf, hiç ripit olmamış satisfaktöri ve ortalaması 2.17 olan 8. dönem öğrencisiyim. boyum 1.78, kilom 83, 21 yaşım.
    dinamik, 323(sıtrakçır), beton, 384 derslerini henüz veremedim. 4. sınıfın ise frii elektiv dışında hepsi duruyor. ben en erken ne zaman mezun olurum?
    cevabınızı heyecanla bekliyorum.

    rumuz: irregılır

    cevap:
    olum 2. dönem sana ders gözükmüyor. anca betonla dinamiği alırsın. sana taş çatlasa 4 ders verirler. anladığım kadarıyla 323 dersini hiç almamışsın. olum neden şimdiye kadar 323 dersini alamadın, anlamayabilmiş değilim. bu bölüme her dönem 200 (yazıyla iki yüz) kişi giriyor, bu bölümün kuralları olmak zorunda. benim için beş parmağın beşi de bir, çocuklar birbirinden ayırt edilir mi?

    sen şimdi en iyisi betonla dinamiğini al, yanına da bi part taym iş bul. hiç olmadı kariyerini inşa edersin. yok ben dünyayı kurtarmak istiyorum dersen yapı topluluğu'na gidersin. önümüzdeki döneme artan sıtrakçır dersleri senin 4 dönem sonra mezuniyetini gösteriyor. 2 teknik elektiv aynı doğrultuda olursa ki bu yükselenine bağlı, 3 dönemde de mezun olabilirsin.

    imza: sebayan ablan

    (bkz: odtü türkçesi)

    böyle böyle 3 dersi kalan mağdura 3 dönem sonra mezuniyeti son derece hakmışçasına önerebilir, şaşıracak bir şey yok.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap