28 entry daha
  • 1 yıl önce, olimposa yarım saat uzaklıkta ki rafting parkurunda insanın başına gelebilecek en beter en lanet en acı olay benim başıma geldi. bottan dengemi kaybederek akarsuya düştüm ve ne olduysa orda oldu tırnağımın etimden ayrılmıştı. tatilim bu vahim ve tatsız olaydan sonra ne kadar sürdürülebilirse o kadar sürdürüp tatilimi bitirmek zorunda kaldım.
    gel zaman git zaman tırnağımın çıkması aslında bir başlangıçmış. kara haber tez gelir misali acı gerçekle sarsılıyorum ^^ tırnağım batarak uzuyor^^. hani bir söz vardır tok açın halinden anlamaz diye aynen bazı arkadaşların çok bilmiş telkinleri ile aslında korkulacak bir şey olmadığı ufak bir operasyonla tırnağının eskisi gibi olacağını söyleyip, bir masala inanmamı sebep olacaklardı. siz, siz olun bu tarz arkadaşlarınıza dikkat edin.
    günler haftalar aylar geçe dursun aldığım ilaç ve kremlerin hesaba katmazsak 1 yılın sonunda 3 doktor, eskitip, 2 tırnak çekilmesi ve sonrasında tırnağın kenarındaki iltahaplı etin lokal anesteziyle alınması, 1 pedikür,5 kere etimin yakılması (gümüş nitratla) tırnak batmasını yaşamayanlar, bu kadar operasyondan sonra parmağımın düzeldiğini düşünmenizi istemem üzülerek söylüyorum tırnağım katır gibi inatçı. tek tesellim son doktorumun artık tuzlu suya girebileceğimi söylemesi.

    her şeye rağmen, 4 arkadaş olarak bu yıl da olimposa gitmeye karar verdik.
213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap