8 entry daha
  • hakkındaki girdileri okumamla daha içmeden migren atağını uğurlayan ilaç.
    sevgili doktorumdan çok memnun olduğum halde, yanlış teşhisle apandistimin patlamasına sebep olduğunu düşündüğüm hastaneye gitmeme kararı aldıktan sonra, gittiğim devlet hastanesindeki doktorun bana şöyyylee bi uzaktan bakıp yazdığı ilaç.
    dideralin ters tepmesinden sonra uzun bir süre ki anladığım kadarıyla yetmemiş, prozac kullandım ve reçetede ilk gördüğümde çok tepkili yaklaşmama rağmen onunla aramızda duygusal bir bağ oluşmuştu.
    bunu bana uzaktan bakarak muayene ettiğini düşündüğüm doktor beye de söyledim ama "sen bunları iç, öyle gel" dedi.
    işe yarayacak mı, daha da önemlisi, hakkında yazılanlara rağmen bn bunu içecek miyim bilmiyorum ama içersem topamax hakkındaki görüşlerimi de yazacağım bir süre daha sabrettikten sonra.
    zaten öyle iyi tanıyorum ki artık migreni, daha buyurmadan kafamı ve saatlerimi nasıl ve ne kadar çiğneyip tüküreceğini 100 metre uzaktan seçiyorum.

    edit: evet harika ilaç. kullandığınız süre ve sonrasındaki 1 2 ay migren pek tutmuyor. ancak arada bi iki gün içmemek diye bişey yok. anında tutuyor zaten migren. doktor da nöbet hastası olmadığın halde epilepsi nöbeti geçirirsin. bana sormadan bırakma dedi. neyse ben yine zank diye bıraktım.

    gittim akupuntura. alaha bin şükür. çok şükür. şimdilik gayet iyiyim. 2 aydır gidemesem ve tedaviyi bitiremesem de şiddetle tavsiye ediyorum.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap