7 entry daha
  • aslında 1992 yılında iznikte kasap olarak kurulan, kasaplığı sırasında çiğ halde köfte satış işine giren, 2000 li yıllarda bir atılımla çok daha düzgün ve temiz et vermeye başlayan ve bu şekilde iznik 'deki çoğu kasaba topu attıran firmadır. önce iznik'teki kasap dükkanına yakın çok büyük bir restaurant/kasap açmış sonra da sırasıyla orhangazi, bursa özdilek ve mudanya yolunda şubeler açmıştır.

    iznik 'deki merkez şube diğer şubelere göre çok daha sakin olur, haftasonları hariç her daim yer bulunabilir, haftasonları da iznik 'i ziyarete gelmiş ziyaretçiler tarafından doldurulur.

    markalarının tam adı "köfteci yusuf - iznik imren"'dir, siyah kanatlı bir papyon ve içinde tepside köfte tutan bir ahçının bulunduğu bir logosu vardır. kuruluşundaki adı iznik imrendir fakat sonradan kendilerinin dediğine göre markalaşmak için isimlerini değiştirmişlerdir.

    köftesinin yanında beytisi de şukeladır. ama bu beyti köfte, lavaş ve sos dan oluşmaz, etin sarılarak şişe geçirmesiyle yapılır. bir de burasıyla ilgili pek dikkat edilmeyen bir nokta da her türlü eti kilo ile satmalarıdır. adisyon buna göre hazırlanmıştır ve siz 1 porsiyon diye söylerseniz 200gr'ı işaretlerler, yani isterseniz 150 veyahut 250 gr da alabilirsiniz.

    burası kadar güzel olmasa da hem konsept hem de fiyat bakımından bir benzeri de ankara 'daki bolu mangalevidir efendim.
5824 entry daha
hesabın var mı? giriş yap