9 entry daha
  • f-tipi tarikatın emanetçisi. kişisel bir husumetim yok. tamamen gözlemlerimle konuşuyorum.

    merkez sağda bir birlik akp ve f-tipi tarikatın en büyük korkusu. çünkü gerçekten chp'nin etkisiz muhalefeti çok işlerine geliyor. etkili muhalefeti ancak aynı dilden konuşan sağ bir parti yapabilir. bunu en iyi bilen akp, f-tipi tarikat medyası aracılığıyla merkez sağda birleşmeye izin vermiyor. bunu ilk zamanlarda anap'ın içine konuşlandırdıkları bir başka emanetçi erkan mumcu ile başarıyla yerine getirdiler. bir süre de süleyman soylu ile götürdüler işi.

    süleyman soylu kimdir nedir bilmem. beni ilgilendirmiyor da. iyi niyetli olabilir. ama çok genç ve deneyimi yok. ayrıca siyaset arenasında bir ağırlığı da yok. karizma desen 0. farklı bir söylemi hiç olmadı. insanları çekebilecek hiçbir artısı yok. bu yüzden uzun bir süre kullanıldı tarikat tarafından.

    şimdi ise sağda bir takım çalışmalar var. bu akp'nin ayağına iyi bir çelme olabilir. ondan dileğim kullanıldığının farkına varsın ve bundan sonra daha iyi adımlar atsın, birleşmeye yardımcı olsun. yoksa akp bu alternatifsizlikle uzun bir süre daha iktidar kalabilir.
9980 entry daha
hesabın var mı? giriş yap