8 entry daha
  • oda kokmasin sikintisini a$ip balkondan ufledigim duman havadan sekip babamin camindan iceri girer mi lan acaba paranoyalrina bile ula$abilir bu. hayir bi korkum yok ama babamin ortamlarda benim icin gogsunu gere gere anlattigi, gurur duydugu tek $ey bu, ne zaman birisi bizim oglan mit'den burs aldi ya dese '' o da bi$ey mi benim oglan hayatta sigara icmez ha'' diyiverir. bi allahin kulu da ''' benim oglan hayatta sigara icmez'' dediginde '' anasini bile sikiyo hoca'' demedi. '' ne$eli gunlerde ki gibi ohoo ya$ar usta senin hic bi $eyden haberin yok seninkiler tavanda sabun tozu yapiyo'' tadinda bi gammazci cikmadi. o'nun gozunde tek olayim sigara icmememdi. hayir sigaraya kar$i olan babam, sarho$luktan kapiyi acamadigim gecelerde kapimi acip insan bana da bir $arap getirir diye sitem eden de bi adam.

    universite hayatim boyunca aile evinde kaldigim kisitli zamanlardaki en heyecanli bolumdu balkonda babamlar uyurken sigara icmelerim. serhat ulueren ve ekibi reklama ben balkona giderdim. konumu ara i$igin yanip yanmadigini gorecek $ekilde ayarlayip hizli hizli cektigim nefesler. uc dort kere ba$ donemsinden du$ecek gibi olmam, bir kere de di$ari attigim sigaranin zekayi abinin kaputun araya girmesi sonucu ulan bende $ans yok sabah kul olur bu araba korkusundan gece 3 te sokaga inip aku hirsizi gibi kaputun arasindan izmarit alma giri$imlerim di$inda her $ey guzeldi.

    sanirim kurban bayrami, ablamda gelmi$ti. balkona cikip sigarami yaktim kafayi cevirdim ablamla gozgoze geldik, onunda elinde sigara, kendi odasinin balkonuna cikmi$ iciyor. ''napiyon lan kiro'' dedi. '' sigara icmeye cikmi$ken bide hava alim'' dedim. akabinde iki ust katta oturan lise talebesi erdi'nin sesi duyuldu '' napiyosunuz olm, ya$inizdan utanin lan, bu ya$ta balkonda sigara mi icilir '' dedi elindeki sigarasindan bir firt daha cekerek. firt ne lan?, ulan madem tum mahalle balkonda sigara iciyoruz neyi kimden sakliyoruz anlamadim ki.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap