7 entry daha
  • terkedilmekle başlayan bedbahtlıklar silsilesi en ideal örnek olabilir.
    mesela şöle bi algoritma içinde kurban olabilirsiniz;
    işe giderken kaza yapıp sizin arabanızdan 100 kat pahalı bir otonun haşat olmasına sebep olur, ve polis tarafından 8'de 8 suçlu bulunursunuz, 'allahtan adama bişey olmadı' dediğiniz anda adam ölüverir, cinayete sebebiyetten tutuklanıp içeri alınırsınız. tutuklanma haberiniz bir anda gündeme düşüp tüm tv'lerden naklen yayınlanır. bunu gören sevgiliniz sizi nezarethanede ziyaret edip 'senin bi katil olduğunu bilmiyodum necmi' der. anlatmaya çalıştıkça boka batarsınız, en son hatırlayacağınız şey, (giden) sevgilinizin suratınıza attığı tek taş pırlanta olcaktır. ve bu noktada şanssızlıklar başlar(oha, e bunlar neydi). nezarette tecavüze uğradığınız için kendinizden geçersiniz, sizi yarı baygın vaziyette hastaneye götürürlerken, kazada davacı olan taraftan para almış bi doktor kanınıza alkol karıştırıverir serum ile birlikte. hastanede yapılan ölçümlerde yoğun miktarda alkol aldığınız! tespit edilip, ihmal ve sarhoş otomobil kullanmak suçları da eklenir kabarmaya başlayan suç listenize. 'bulmuşken ne var ne yok takalım bu adama' mentalitesinde olan birkaç elemanın yardımı ile, sizden habersiz(mesela sakinleştirici ile uyutulduğunuz bir anda) sperm ve tırnak/saç/deri döküntüsü materyalleri alınır. bunlar muhtelif cinayetlerin işlendikleri mekanlardan toplanan delillerin arasına karıştırılır. bu esnada kimliğiniz alınır, ve yerine aynı kimliğin sahtesi konulur.
    bu işlemlere devam edilirken, sizin orjinal kimliğinizdeki resmi değiştiren bir uyanık da, bankadan bütün paranızı çeker, sonra birçok bankadan da kredi çeker. siz uyurken* arkanızdan bunca işin dönmesi yetmediği gibi, karınız kaçırılır ve babanızdan fidye istenir.
    babanız bi yerden parayı bulup buluşturup karınızı geri alır.
    aradan geçen onlarca daha olayı hiç anlatmadan sonuca gelelim.

    birçok cinayetin zanlısı, banka hortumcusu, tecavüzcü, alkollu araba kullanırken ölüme sebebiyet vermiş bi insan oluyosunuz.
    babanızın karınızı kurtarmak için bulduğu paraların çokluğu sayesinde hortumcu olmadığınızı iddi etme, kan ve idrar örneklerinizden dolayı alkollülüğe itiraz etme, kimliğinizle yapılan işlemlerden dolayı hortumculuğua itiraz etme, delil sayılacak materyallerinizin cinayet sahalarında bulunması nedeniyle cinayetlere itiraz etme şansınız kalmıyo. bu noktadan sonra eğer şanslı iseniz, kötü hastane ortamında yanlış bi ameliyat sonrası ölürsünüz. şansınız yine kötü giderse, hastane enfeksiyonu kapar en az 6 ay da orda sürünürsünüz. hastane masrafları da cabası..
2100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap