5 entry daha
  • kadınları anlamak; kişinin geçmiş yaşantısından bugüne taşıdığı bilişsel referanslardan kesinlikle bağımsız bir harekettir. bu bağımsızlıktan dolayı da, kadınları anlamaya çalışmak, kişinin geçmişte yaptıklarından ve yaşaıklarından çok, o andaki durumunun yeterliliği ile alakalıdır. bu noktada şunu diyebiliriz;
    kadını anlamaktan dem vururken bir yandan da; '3 senelik yazarım ben, hatta sözlükteki edit ahlakı suresinin ayetlerini de ben yazmıştım' mentalitesinde olan kişilerin kabul etmesi gereken tonlarca şeyi bi kenara bırakırsak, öncelikle kendi bahsettikleri entry editleme standardına şöle bir dönüp bakmaları gerekir. eğer ki bok bu kadar ilgisini çeken bir kavramsa, bahsettiği bok zaten yerindedir, sadece anlayış kıtlığı içinde olan kişilerin var olmasının rahatsızlığı ile altına açıklama eklenmiştir(zaten tahminimce birazdan da, şu yazılanlar için bir sürü ayar maksatlı laf salatası yapılacaktır). 'ben sıçtığım boku ortada bırakır bi daha üzerinde düzeltme çalışması yapmam' söylemi ne kadar mal ve ukala ise, başkasının sıçtığı bokla oynamak, hakkında yorum yapayım derken eline yüzüne bulaştırmak da o miktarda maldır, ukaladır. bokun sahibine sataşırkan, bahsedilmiş -ve rahatsızlık hissetmediğini belirtmiş- başka bir bireyi de araya karıştırmak, yeri gelince onun adına konuşur tavırlar takınmak, hatta bi anda hem ondan güç alan hem de savunan bi parça moduna geçmek apayrı bi hadise olsa gerek. bir de o konuya girerek ayar sekansı temalı sit com hazırlamamak lazım. ne kadar ezik bir yapıdır ki, -afedersiniz- kuduz köpek misali ısıracak birey, sataşacak enik aramaktadır. her ne kadar onun bunun gazına gelmemek gerek ise de, bunca laf salatası yerine bir mesaj atıp 'bugün retarde bi durumdayım, mümkünse şu sıçtığın boku bana bi anlatsan' demesi gereken bi kişinin yapamayacağı, ve yapmaması gereken bir hadisedir kadınları anlamaya çalışmak diyeyim de, saçmalığa kendi tarafımda son vermiş olayım.

    ayrıca bir de açıklama gerekir kanımca. demek ki neymiş? atasözleri yanılabiliyormuş, kadınla beraber olmak, bazen çözmeye yeterli olmuyormuş. bu işi beceremeyen insan da beyhude konuşur dururmuş.

    (bkz: bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler)
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap