282 entry daha
  • hatırlamaktan bile çekinilen rüyalardır bazen.

    gerek nick'imde 'oğlan' ibaresinin art niyetli insanların hizmetine sunulmuşçasına salınması (ki hiç alakası yoktur!), gerekse beni vicdan azabına sürüklemesi bakımından hiç ama hiç hatırlamak istemediğim bu rüyayı bir türlü unutamamam sonucunda taktik değiştirmeye ve olayın üstüne üstüne gitmeye karar verdim. gerçeklerle yüzleşme vakti geldi.

    bundan yaklaşık on yıl önce en yakın arkadaşlarımdan biri olan cihat'a, elimde olmadan ve maalesef (üzülerek söylüyorum) tecavüz ettim. adından da anlaşılacağı üzere kendisi erkek. ben de erkeğim. tabii ki bu istemeyerek görülmüş bir rüya. aslını söylemek gerekirse olayı 'tecavüz' olarak tanımlamak da doğru olmaz ama küfürlü bir sözcük kullanmak istemiyorum. kendisi (rüya bu ya!) son derece istekli idi. bana arkasını döndü, pantolonunu dizine kadar sıyırdı (küloduyla birlikte) ve hafifçe öne doğru eğilerek beni çağırdı. ne istediği belliydi. asla böyle huylarım olmadığı halde gidip talihsiz olayı icra ettim.

    nasıl bir bilinç altım var, nasıl bir insanım, bilemiyorum. benim için gördüğüm en üzücü rüyadır bu. psikoloğa gitmeyi bile düşündüm fakat cesaret edemedim. aklımdan yıllarca çıkmayan görüntülerle dolu bir rüya idi bu.

    şimdi her ne kadar hatırladıkça sarsılsam da (yanlış anlaşılmasın, psikolojik olarak) o günlerde bizzat gidip cihat'la dalga geçmiştim. "ya oğlum kusura bakma ama dün gece ben seni..." diye rüyamı anlatıp arkadaşlığımıza büyük bir darbe indirmiştim. zaten o gün başlayan soğukluk artarak devam etti. artık görüşmüyoruz. sanırım beni yanlış anladı. rüyamı anlatma sebebimi başka türlü değerlendirdiğini tahmin ediyorum. büyük ihtimalle ağzını aradığımı, nabzını ölçtüğümü düşündü ve korktu. böyle bir rüyayı aslında görmediğimi; kendime yol yaptığımı falan sandı demek ki.
864 entry daha
hesabın var mı? giriş yap