5 entry daha
  • yuh be kardeşim. geri adım atacaklarına bir de utanılmadan üste çıkmaya çalışmışlar. kim ne para kazanıyor amına koyim ya? millet işinden gücünden oluyor, iş bulmaıyor ya da, çıkıp da geçen seneki zamma göre bir şey yok diyorlar. yuh kere yuh lan! göz göre göre adam bafilemece bu! ayıp lan bir klüp bu kadar mı taraftarını aptal yerine koyar?

    ulan bir kere medeyadan önce bütün taraftar grup ve sitleri bu zamma tepki verdi. sen ne medyasından bashediyorsun, hala insanları kandırmaya çalışıyorsun, taraftarını aptal yerine koymaya çalışıyorsun! sen sanıyor musun ki gfb'ler, antu'lar ne bileyim ünifeb ler medyadan sonra mı tepki gösterdi? yok hayır sen de biliyorsun gerçeği ona rağmen taraftarlarını aptal yerine koymaya devam ediyorsun.

    neymiş kombine alırsan şu kadara geliyormuş, bir de gördük ki kombineler eskiden 6-7 taksitti şimdi 10 taksite düşürmüşler. ayıp lan harbi ayıp!!

    bu güne kadar kombinemi alır, arada fenerium'a gider takımıma maddi manevi destek olmaya çalışrıdım. maddi olarak hiç bir şekilde katkıda bulnmamayı düşünüyorum bundan sonra. alsınlar o yüzde bilmemkaçlık zamlarını da güzel güzel harcasınlar.

    edit: cabus uyardı. 10 taksit olmadı, o zaten fenercell'e geçenlere var olan bir şeydi dedi. ben de düzelteyim 10 taksit falan yapılmamış yani.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap