9 entry daha
  • uzaktan boyle $irin felan gelir bu amina koduumun i$i. aaaa ne $irin ye$illikler icinde doga, temiz hava felan... ye$il turizm sanki amina koduum. siktir git ye$il turistligin icin ba$ka mezralari agzina sakiz et lan pezemenk. sen hic findik topladin mi diye sorarim lan ben adama.

    cin' in iklimi uygun olsa, en kral cin i$kencesi findik toplatmak olurdu lan kalibimi basarim. kafada yuva yapan orumcekler, sik-got-gobek ayirt etmeden vucut bo$luklari uzerinde gezintiye cikan makas bocekleri, parmagin ili$ti mi osurugu basan osuruk bocekleri... sonra, katranlayip tavuk tuyu dokmek de neymi$ efendim. adama iki rekat findik toplat, vucut ta$iyabilecegi maksimum kiri depoluyor; toz-kir-pas bakimindan doyum noktasina ula$iliyor. o saatten sonra yikanmak felan da care degil, tanidik bir benzin istasyonu felan olacak ki her findik sonrasi tazikli su tabancasiyla yikayacak seni.

    mevsimlerden yaz zaten... bu da i$in katalizoru, rezillik denkleminin pozitif degerli katsayisi. dogu karadeniz' in yaz gunlerinin 10/6' sinin formulunu verecek olur isek:

    full gune$ + full bulut = sera etkisi. vucut gune$ i$igi gormeden 33-34' lu dereceleri hissedince ne oluyor lan diye isyan ediyor ister istemez. bir de yukarida bahsettigimiz i$kence teknikleri ile kombineli halinin vahimligini du$unebiliyosaniz siz du$unun efendim.

    ezcumle, bir yaz tatili nasil zehir edilir sorusunun cevabidir findik toplamak.
300 entry daha
hesabın var mı? giriş yap