20 entry daha
  • yokuşu bi süre sonra insanı dışarı çıkmaktan soğutabiliyor. 66 ne güne duruyor derseniz de, evden çıkmadan bakarsınız kalkış saatine, eh genelde kalkış saatlerine uyuluyor diyeyim de dönüş problem. yarım saat beklersin otobüsü durakta, lan yürüsem varmıştım diye sinir olarak. bir de akşam 7'den sonra otobüs yoktu gülbağ'a en son. sebebi için de durağa "aşırı parklanma" yazmıştı iett. park edecek arabası olmayıp da otobüsü kullananlara bir de böyle vurmuşlardı yani.

    hırsızlık olayı doğrudur, karşı dairemize iki kere hırsız girmişti. onlar da öğrenciydi bir de ve üniversitelerin final dönemi zamanlarıydı, epey sinirimiz bozulmuştu. hırsızların 2. girişi ise bu arkadaşlar evi boşattıktan sonra boş eve girmek oldu, onu niye yaptılar anlamadık. ama bir haber bülteninde "işte istanbul'un en çok hırsız giren sokağı" (başlığı bu kadar dandik atmamışlardı umarım) şeklinde bi haberle gülbağ'da şimdi adını hatırlamadığım bi sokak gösterilmişti.

    tek iyi yanı merkezi sayılması ve de öğrenci nüfusu yoğunluğu diyebilirim. ee iki iyi yanı oldu demeyin, cümleye iki iyi yanı diye başlayınca güzel olmuyordu.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap