10 entry daha
  • tembellikle birleşince şöyle bir sonuç doğurabilir:

    cumartesi: böyle olmayacak. patrona gittim konuştum, evet işe gireli daha bir yıl olmadı ama çok yoruldum dedim. bana bir hafta izin, olmadı maaşımdan kesersin dedim.
    pazar: tatilimin ilk günü. rejime başlamayı, spor yapmayı, bol bol gezmeyi planlıyorum. sabah erkenden kalktım. uzun bir yürüyüşe çıktım. evi temizledim. alışverişe gittim. akşam güzel bir yemek yaptım. yeni bir romana başladım.
    pazartesi: dün yorulmuşum. balkonda oturup kitabımı bitirdim. kahvaltı ve öğlen yemeğini peynir ekmekle geçiştirdim. akşam üstü bir bira içtim, müzik dinledim.
    salı: kısa bir yürüyüşe çıkacaktım, üşendim. biraz kitap okudum. internette bir yerlere takıldım. bir öykü yazmaya başladım.
    çarşamba: öğlene kadar uyudum. canlı, tuhaf bir rüya gördüm. akşama kadar ayrıntılarını hatırlamaya, yorumlamaya çalıştım. türk kahvesi pişirdim. kendi kendimin falına baktım.
    perşembe: bugün telefon çaldı. annem, neden hiç aramıyorsun diye sitem etti. işlerimin yoğun olduğunu söyledim.
    cuma: bugün dişlerimi fırçaladım.
    cumartesi: bugün bulutları seyrettim.
    pazar: dolu dolu bir tatil geçirdim doğrusu. yarın işe başlıyorum. canlı, mutlu ve enerjik gireceğim işyerinin kapısından.
    pazartesi: işte çok yoruldum. öyküyü bitirmeyi planlıyordum ama eve girer girmez yemek bile yemeden vurdum kafayı yattım.
    salı: böyle olmayacak. yarın gidip patronla konuşacağım, olmazsa maaşımdan kessin, tatile ihtiyacım var benim.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap